Wat doet Happy Moving Horses

Wat Happy Moving Horses voor uw paard kan betekenen

Laat uw paard weer optimaal bewegen

Happy Moving Horses paardenbewegingstherapie houdt zich bezig met het houdings- en bewegingsapparaat van het paard. Hiertoe behoren onder andere de wervelkolom, het bekken, het zenuwstelsel, spieren en gewrichten. Wanneer hier problemen ontstaan zal het paard niet meer los en soepel kunnen bewegen en kan bewegen zelfs pijnlijk worden. De paardenbewegingstherapie helpt uw paard om weer optimaal te kunnen bewegen.

Wanneer laat ik mijn paard behandelen?

Bij Happy Moving Horses kunt u terecht als er al duidelijke problemen aanwezig zijn, maar ook preventief om problemen vroegtijdig op te sporen of te voorkomen. Een behandeling bestaat uit massage, mobilisatie en stretching.

Waarom bewegingstherapie?

Een behandeling is ook aan te raden na een operatie of langere rustperiode, ter ondersteuning in de opbouwfase om uw paard zich weer lekker in zijn vel te laten voelen. Tijdens de rustperiode kan ik uw paard ook helpen met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage en oefeningen die u uiteindelijk zelf met uw paard kunt doen, zonder dat het paard teveel belast wordt. Hierdoor kunt u uw paard toch een beetje bezig houden op een verantwoorde manier.

paard in beweging

Sportmassage

Naast paardenbewegingstherapie bied ik voor het gezonde paard paardensportmassage aan. Dit is fijn voor paarden die een druk programma hebben en veel concoursen lopen of zich optimaal op een keuring moeten laten zien. Een paardensportmassage maakt het paard ontspannen, soepel en los en helpt de balans te verbeteren. Na een sportmassage zult u uw paard optimaal bewegend kunnen voorstellen op concours of keuring.

Ontspanningsmassage

Happy Moving Horses is er voor het welbevinden van uw paard. Zo kunt u behalve voor bewegingstherapie en sportmassage ook terecht voor een ontspanningsmassage voor uw paard. Dit is bedoeld als een echt wellness moment voor het paard en geschikt voor alle paarden. Sportpaarden, keuringspaarden, recreatiepaarden. Een echt verwenmoment voor uw paard. Hoewel het doel van deze massage echt ontspanning is, zal ook na deze behandeling uw paard soepeler bewegen.

Note

Happy Moving Horses werkt ter ondersteuning en aanvulling van de dierenarts en is nooit een vervanging van de dierenarts. Waar nodig zal ik doorverwijzen naar andere behandelaars.

“Happy Moving Horses, voor blij bewegende paarden.”

Ge√Įnteresseerd geraakt of meer weten?

Bel naar 06 39 11 86 01